Post by asilmisciegac on Mar 13, 2022 1:05:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca aurul ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Am reinstalat jocul după ce am făcut o resetare a telefonului meu și acum nu funcționează. Un mesaj indică faptul că nu am plătit pentru joc. Inutil.
Cum îi explici unui copil de 3 ani că nu poate juca în centrul orașului pentru că dezvoltatorii nu pot fi deranjați să rezolve problema!
Copilul meu de 5 ani iubește acest lucru, dar am achiziționat aplicația, ar trebui să mă lase cel puțin să am o misiune în centrul orașului sau chiar să rezolv ceva, astfel încât să pot descărca misiunea pentru că nu se va descărca pentru mine.
Archery Battle 3D Αθλήματα pcgj
Tot ce vreau să spun este: îmi place
PAW Patrol: Rescue Run Avanture bffh
minunat joc!
Big Boo Hopper Iris Shiny și Turbo Kevin Mana. Dada și Tayo
Nu se poate trece ecranul de introducere a numelui
Nu se poate descărca în centrul orașului, băiețel disperat să joace ca Everest, vă rog să remediați!!!
Nu se poate introduce mai mult de o literă atunci când se introduce un nume și nu se poate confirma nici prin butonul „terminat”, nici prin tasta enter a tastaturii??!
Nu îmi va permite să descarc Donwtown spunând că facturarea mobilă nu este configurată, dar funcționează bine în toate celelalte aplicații.
Am cumpărat asta pentru nepotul meu pentru că îi place foarte mult patrula cu labe, dar jocul se blochează din când în când și nu poate accesa celelalte locații.😕
Fiului meu îi place asta deoarece are 3 ani și jocul este simplu. Deși este scump pentru ceea ce este, am fost bucuros să plătesc upgrade-urile, doar că spune că plata mobilă nu a fost inițializată, așa că nu putem. Nu am alte probleme cu alte aplicații în acest sens. Un copil foarte dezamăgit aici.
Teribil, obțineți doar trei niveluri, care sunt practic aceleași unul cu celălalt. Și gluma... vor încă 4 lire pentru a obține ultimele două niveluri, care fără îndoială vor fi la fel ca primele trei... cu un fundal diferit.
Foarte bun
Nu pot fi foarte dezamăgit în centrul orașului de această aplicație, deoarece fetița mea iubește patrula labe, vă rugăm să rezolvați asta
Nu se poate obține centrul orașului deoarece achiziția mobilă nu se poate inițializa și acum nu se poate introduce nume
Nu se descarcă chiar și atunci când îl cumpărați
Acest joc nu vă lasă să puneți numele copilului, foarte scump și complet înșelătorie!
Vreau rambursare pentru că nu va funcționa doar la încărcare tot timpul 😦 bietul fiu meu plânge mereu de fiecare dată când vrea să-l joace. Vă rog să-mi dați o soluție sau pur și simplu să-mi returnați banii. THX
Copilul meu de 6 ani are autism și iubește orice patrula cu labe. A avut o criză masivă de 1 oră, deoarece această aplicație nu funcționează! Din păcate, nu am citit alte recenzii înainte.
Absolut nonsens și sincer P off. Taxați pentru joc și apoi taxați mai mult pe nivel în joc. Ridicol! Și lacom.
PAW Patrol: Rescue Run Приключенски jdu
Fără tastatură! Deci fără joc
Nu se instalează după 3 încercări pe Xperia Z5. Mai bine îmi primesc rambursarea. Copilul foarte dezamăgit.
La fel de proaste ca și jucăriile sunt complet înșelate și complet lipsite de calitate, marfa patrulei labe ar trebui interzisă, deoarece părinții sunt păcăliți.
Chiar ai de gând să repari acest joc sau ești mulțumit că ai înșelat oamenii din banii lor?
Un copil de 7 ani a fost spălat pe creier de un joc rău care mi-a luat banii. De asemenea, se blochează când nu este deschis.
Am șters absolut o mulțime de telefon plătit pentru asta și tot spune că a eșuat și nu pot instala, nu sunt impresionat
Nicklidion dacă ștergeți puii din patrula labe pentru salvare?
Nu pot obține nivelul 4, trebuie să-l sortați
Nu pot trece de ecranul insignei. Selectez una pentru a introduce numele fiicei mele, literele pe care le introduc nu apar pe ecran și nu mă lasă să fac altceva. Am descărcat în urmă cu aproximativ o săptămână pentru fiica mea și doar am încercat să-l folosesc, așa că acum opțiunea de rambursare a intrat în contul meu Google Play. Remediați-l sau dați-mi banii înapoi, vă rog, este ridicol numărul de probleme pe care oamenii le au cu acest joc!!
Serios... aplicație plătită și încă cere cumpărare în joc?
am făcut o achiziție pentru copilul meu, plata a reușit, dar aplicația nu s-a deblocat!!! este o escrocherie!!!
Tine copiii linistiti lol
Braian City Zurich
Minunat joc!!
PAW Patrol: Rescue Run Przygodowe fow
WW
A deveni ridicol jocul nu funcționează, ai să nu obții o rambursare, aceasta este a treia încercare de a obține o rambursare și niciun răspuns de la nimeni
Plătit pentru nu se poate introduce numele nepotului așteaptă cu nerăbdare acest joc, bani irositi. Încărcat noaptea trecută, acum nu există opțiune pentru rambursare mega fraudă
Iubesc!